chelsea fotbollströja barn MLS har inte det här priset, men det

av | 15 oktober, 2024

chelsea fotbollströja barn MLS har inte det här priset, men det borde det, och om det gjorde det skulle Roldan vara ett bra val för äran. Seattle Sounders framstående har utvecklats till en av de bättre mittfältarna i MLS, vilket framgår av hans nyligen inkluderade i U.S. Gold Cup-truppen. Roldan har utvecklats till en outtröttlig box-to-box-mittfältare, en som kan leverera nyckeltacklingen men också ta sig framåt och ge den sista passningen eller målet.

FC Dallas Kellyn Acosta är precis där med Roldan bland ligans mest förbättrade, medan New England Revolutions Kelyn Rowe också förtjänar ett omnämnande. Det är ingen överraskning att Roldan, Acosta och Rowe alla är en del av U.S. Gold Cup-truppen. Chicago-backen Brandon Vincent förtjänar också ett omnämnande.

NYKOMMLING (icke-DP): Victor Vazquez, Toronto FC
Det är en sak att spendera miljoner på utsedda spelare som kan kliva in och chelsea tröja barn göra en omedelbar inverkan. Det är en annan sak att hitta en spelare som gör en liknande inverkan men till en bråkdel av kostnaden. Vazquez har varit en av säsongens bästa värvningar, vilket ger Toronto FC den exakta typen av kreativ mittfältare som det behövde. Vazquez har registrerat tre mål och nio assist för TFC, och är en av de viktigaste anledningarna till att 2016 års MLS Cup-finalister nu skryter med det bästa resultatet i ligan.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *