manchester united kläder barn Marseilles väntan på en första

av | 9 juli, 2024

manchester united kläder barn Marseilles väntan på en första vinst sedan november fortsätter efter att Ligue 1-dräkten oväntat chockades i Coupe de France av släktingarna Andrezieux, som kraschade vid det första hindret i 64-omgången.

Rudi Garcias lag besökte sina motståndare på fjärde nivån med vetskapen om att de behövde utvecklas för att hålla sina chanser till silver vid liv den här säsongen efter deras utgångar från Coupe de la Ligue och Europa League i december.

Istället säkerställde dock mål från Bryan Ngwabije och Florian Milla deras sämsta avslut i en Coupe de France-kampanj sedan de slogs ut i samma skede 2015 av Grenoble.

Artikeln fortsätter nedan
Redaktörernas val Messi kan sätta långsamma PSG-start bakom sig med huvudrollen mot Real Madrid ”De kommer att se vilka vi är!” – Cancelo, Dias, Bernardo och Ederson återvänder till Benfica-Sporting-rivaliteten med Man City. En positionsbyte mbappe kläder barn och chattar med Rangnick – Hur Sancho hittade sin form i Man Utd Jamie Bynoe-Gittens: Kommer ex-Man City wonderkid bli ’den nya Sancho i Dortmund?
Det betyder att Marseille nu har gått sju matcher utan seger, i en körning som sträcker sig tillbaka till en 4-0-dubbning i händerna på Eintracht Frankfurt i novembers näst sista gruppspelsmatch i Europa League.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *