liverpool kläder barn Det är i den positionen han började

av | 2 juli, 2024

liverpool kläder barn Det är i den positionen han började här på Old Trafford, och det var Greenwood som försåg United med mycket av deras anfallskraft när de siktade på att bryta ner ett West Ham-lag som David Moyes hade satt upp för att frustrera sina värdar.

Greenwood hade fem skott på natten – det mesta av alla spelare på planen – och träffade träslöjd i vardera halvan när Red Devils kämpade för att bryta ner sina besökare från östra London.

Det känns som att Greenwoods framtid kommer att se honom spela mer och mer som en nr.9 när han blir äldre och starkare, men det finns potentiellt en öppning just nu om han kan bevisa sig själv i rollen.

Anthony Martial har misslyckats med att leva upp till förväntningarna den här säsongen, bara gjort fyra mål på 17 Premier League-starter, och Greenwood kan säkert tillföra mer dynamik än Frankrikes landslagsspelare till Uniteds anfall.

Det andra alternativet är en mycket mer traditionell No.9 i form av liverpool tröja barn Edinson Cavani, som under stora delar av säsongen hade sett ut som den saknade biten för United inne i straffområdet.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *