fotbollskläder messi Memphis Depay har gott om talang

av | 18 juni, 2024

fotbollskläder messi Memphis Depay har gott om talang men han är inte Lionel Messi eller Cristiano Ronaldo, säger Louis Van Gaal, som inte är säker på att Barcelonamålet skulle anpassa sig till livet på Camp Nou.

Depay har lyckats bygga upp sitt skadade rykte på högsta nivå sedan han lämnade Manchester United för att ansluta till Lyon sommaren 2017.

The Red Devils pusslade ut ¡ê31 miljoner (€34m/$40m) för att föra nederländsk landslagsspelare till Old Trafford från PSV två år tidigare, men han lyckades bara göra sju mål på 53 matcher för klubben och lyckades inte nå en ordinarie plats i start XI.

Artikeln fortsätter nedan
Redaktörens val Messi kan sätta långsamma PSG-start bakom sig med huvudrollen mot Real Madrid ”De kommer att se vilka vi är!” – Cancelo, Dias, Bernardo och Ederson återvänder till Benfica-Sporting-rivaliteten med Man City. En positionsbyte och chattar med Rangnick – Hur Sancho hittade sin form i Man Utd Jamie Bynoe-Gittens: Kommer ex-Man City wonderkid bli ’den nya Sancho i Dortmund?
26-åringen har återupptäckt sin bästa form på Groupama fotbollströja barn Stadium, med 57 mål och 43 assist på 139 matcher för att hjälpa Lyon att slåss om Ligue 1-titeln och framgång i Champions League.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *