månadsarkiv: oktober 2024

chelsea fotbollströja barn MLS har inte det här priset, men det

chelsea fotbollströja barn MLS har inte det här priset, men det borde det, och om det gjorde det skulle Roldan vara ett bra val för äran. Seattle Sounders framstående har utvecklats till en av de bättre mittfältarna i MLS, vilket framgår av hans nyligen inkluderade i U.S. Gold Cup-truppen. Roldan har utvecklats till en outtröttlig box-to-box-mittfältare,… Läs mer »

bellingham ställ Manchester City och Chelsea har åtalats av

bellingham ställ Manchester City och Chelsea har åtalats av fotbollsförbundet efter de sena misshandeln som förstörde deras möte i Premier League på Etihad Stadium. Aguero lämnade fyra matchers avstängning efter rött kort Chelsea övervann ett underläge i halvtid för att slå sina titelrivaler med 3-1 i lördagens möte, med Diego Costa, Willian och Eden Hazard på… Läs mer »

arsenal tröja Manchester Citys chef Pep Guardiola tror att

arsenal tröja Manchester Citys chef Pep Guardiola tror att Gabriel Jesus familj är nyckeln till brasilianarens försök att vända den senaste tidens dåliga form framför mål. 21-åringen gjorde två mål på lördagen när City återvände till toppen av Premier League med en 3-1-seger mot Everton, vilket avslutade en serie på 11 matcher utan mål för klubben… Läs mer »