Dagsarkiv: 6 januari, 2018

Stindl är det tyska lagets hopp om att vinna VM

Tysklands nummer 13: e tröja, Captain Monchen, Tyskland International, Union Cup-mästare. 2017 är ett stötfångare år för Stindl att ha många tecken. Året tycktes höra till den 29-årige anfallaren Stindl, som nu är den mest framstående spelare i tysk fotboll. En eftermiddag i slutet av maj ringde Stindls telefon plötsligt och det var den tyska… Läs mer »

Eden Hazard vann 2017 belgisk fotboll

Den belgiska fotbollsförbundets officiella nyheter, Chelsea vingers Eden Hazard av fansen som årets bästa belgiska spelare, valde Manchester City mittfältare Debraune och Manchester United-anfallaren Lukaku respektive andra och tredje. För Eden Hazard är denna utmärkelse också ett utmärkt incitament för världscupen i Ryssland i Ryssland, han kommer vara kapten att delta i fotbollstävlingen.Billiga VM 2018… Läs mer »

2018 Ryssland World Cup Stadium parad

Billiga VM 2018 Fotbollströjor uppleva is och eld ryska football.2018 Ryssland VM förhandsgranskning match förhandsvisningar Stadium. Luzhniki Stadium i Moskva, kommer att vara här för 2018 Ryssland VM öppnare och sista sju matcher. 2008 Champions League-finalen som hålls här. Luzhniki Stadium, som ligger i den ryska staden Moskva, är den stora största stadion i Ryssland,… Läs mer »